Джамала, українська співачка, переможниця “Євробачення”, приготувала всі 4 легендарні новорічні салати.

Фотографію усіх наїдок співачка показала в сторіз власної сторінки “Інстаграм”.

Скріншот Instagram @jamalajaaa
Скріншот Instagram @jamalajaaa

У кадрі можна чітко побачити олів'є, шубу, вінегрет і салат із крабовими паличками. Також у сторі співачки можна побачити її старшого сина у новорічному костюмі. Схоже, родина святкувала Новий Рік разом.

Цікаво, що Джамала не показала новорічних страв кримськотатарської кухні. Нижче на сторінці співачки можна знайти відео з відпочинку в Туреччині. На ньому тато співачки тримає її молодшого сина на ручках, загорнутого у рушник після купання, і співає йому народну пісню. Обличчя малого не видно, але по відсутністю сліз і веселого помахування рукою можна дійти висновку, що малий у захопленні. Джамала у пості написала короткий переказ цієї веселої пісеньки: “З'їв я тарілку долми, ще б з'їв сарми, а ще б додав тарілку хаверми (це смажене м'ясо) - наївся би. І буду кругленьким, як колобочок. І нехай будуть щічки мої рожевими”.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще