Анастасія Волочкова - російська танцівниця і балерина, яка частенько радує своїх фанатів новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, особливу увагу приділяючи фірмовому шпагату.

Якось вона відпочивала на Мальдівах, куди вирушила разом зі своїм новим залицяльником, силует якого періодично представав на знімках, що публікуються в соцмережі. Однак обличчя його досі ніхто з фанатів не бачив.

"Зустріти Новий рік з коханим удвох це велика радість!🎄 🥂 ❤ ️ 🔥 🌺 Я всім бажаю радості і щастя. Цінуйте кожну мить життя і дорожите відносинами з коханими ☺ і Давайте радіти один за одного! І бажати один одному щастя!🙏🌺🎄 #анастасияволочкова #новийрік#радість #свято #любов#зима #ми #enjoy #краса", - написала вона у підписі до нової публікації з кількома фотографіями.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На кількох знімках чоловік продовжує залишатися в тіні, не розкриваючи своєї особистості. На першому - він знаходиться зліва від Анастасії Волочкової і тримає свій келих поруч з келихом танцівниці, яка постала в новорічній шапочці. На другому ж охоплює її ззаду.

Нагадаємо, Волочкова в крихітному боді розтягнула свій "шпагаттіні" на диванчику: можливо, останній в 2020

Як повідомляв "Знай.ua", Хмільна Анастасія Волочкова зустріла Новий рік у снігу без штанів: "Для мене не існують"

Знай.ua писав, Анастасія Волочкова відсвяткувала як справжня росіянка: лазня і танці голою в снігу. Всі етапи святкування балерина показувала в своїх сторіс в соціальній мережі "Instagram".