В ефірі телепередачі "Світське життя" вирішили згадати про найяскравіші весілля 2020 року.

Їх не зуміли зупинити ні карантин, ні будь-які забобони.

І першими виявилися телеведучий Микита Добринін і його кохана Даша Квіткова, якій він зізнався в коханні на Балі, серед тропічних лісів, райських пляжів і кілометрів рисових полів. Навесні молоді люди зареєстрували шлюб і вже влітку було організовано шикарне весілля, над організацією якої працювало близько 300 осіб і берег Дніпра "потопав" у квітах, адже їх вартість склала 500 тисяч гривень, а все весілля — 2 мільйони. На ній було шоу ілюзіоніста, виступ KAZKA і співачки Ольги Цибульської. Разом з молодятами гуляли 70 гостей.

Наступними постали співачка MamaRika і гуморист Сергій Середа, які таємно організували весілля під пальмами в сонячному Таїланді після п'яти років відносин. Виконавиця зазначила:"я все життя мріяла про такий формат весілля - босими ногами на піску". Сама Екзотична церемонія була відіграна ще до закриття кордонів через пандемію, взимку. Єдиним гостем на острівному торжестві був колоритний місцевий церемоніймейстер.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ось зірка серіалу "Кріпосна" Слава Красовська зі своїм коханим зважилася на весілля в стилі українського модерну, після 8 років стосунків. Церемонія пройшла на терасі рідного малого театру за всіма українськими традиціями, а пропуском на святкове дійство був негативний тест на COVID-19.

Нагадаємо, Осадча - діджейка, а Горбунов - Санта для Потапа і Каменських: зірки показали, як відпалили в Новий Рік

Як повідомляв "Знай.ua", Марічка Падалко залишить дітей без олів'є на Новий Рік: "Ніяких напрягів"

Знай.ua писав, Софія Ротару затряслася перед питаннями Осадчої про ювілей і весілля: "Ще зарано"