Російська співачка Катя Лель, яка стала популярна в кінці 90-х - початку двохтисячних років, вирішила заявити про себе. Співачці довелося чекати дуже довго, цілих 17 років. Катя опублікувала архівні кадри з концерту, який показував Перший канал в новорічну ніч 2003 року.

Про це стало відомо завдяки публікації Каті Лель в мережі Instagram.

"Росія, об'єднуйся! Росія, вперед! Люблю тебе, Росія! Відео з архіву. Новорічна ніч на першому 2003. Всіх з прийдешнім Новим роком", - підписала публікацію співачка.

Тоді на концерті Катя виконала свій найвідоміший хіт - "Попробуй Джага-Джага". Публікація Каті зібрала десятки тисяч просторів і безліч коментарів від відданих шанувальників. Фанати вітають свою улюбленицю, ставлять багато смайлів у вигляді сніжинок, пляшок шампанського та святкових ялинок.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Катя Лель, фото Instagram
Катя Лель, фото Instagram

Що ж, можливо, ще в тому далекому 2003 році, українці б і погодилися з емоціями Каті Лель. Однак, в 2021 році, коли на Донбасі триває війна проти путінських терористів, і коли українські прикордонники цілими загонами повертають російських артистів назад просто на кордоні, хочеться побажати - краще б все було, як у 2003 році. Але життя - є життя.

Раніше повідомляли, Кіркоров став для Бузової жорстким татком, пісні не допоможуть: "Оце сімейка...".

Як повідомляв Знай.uа, особисте життя Філіпа Кіркорова випадково розсекретили-новий хлопець потрапив на відео.

Знай.uа писав, Регіна Тодоренко влаштувала красуні-мамі небувалий подарунок, сльози на очах: "Дякую Всесвіту".