Гаррі Галкін, син Алли Пугачової і Максима Галкіна, здивував усіх на новорічну ніч своєю імпровізацією на фортепіано разом з колишнім чоловіком Наташі Корольової Ігорем Ніколаєвим.

Відео виклав в Інтернет Галкін (воно доступне на сайті "Ютуб" та у соцмережі "Інстаграм"), на ньому видно лише музичний інструмент, Гаррі і Ігоря Ніколаєва, відомого російського композитора і виконавця.

Ніколаєв проголошує: “Вечір, у нас не працює телевізор”. Тут голос Галкіна його перебиває: “Як не працює?”. Ніколаєв каже: ”Працює, це для сценки так кажу”. Потім він звертається до Гаррі і просить його назвати імпровізацію, якою вони зараз усіх потішать. Хлопчик каже: “Новорічна ніч”. Після цього маленький і великий композитор почали грати у чотири руки красиву музичну п'єсу. Жінка, яка знімала цю імпровізацію, все відмовлялася повірити, що це - експромт, що вони разом грають без підготовки.

У коментарях до відео усі засипали компліментами хлопчика і його музичний талант. Багато підписників хвалили Аллу і Максима за те, як вони люблять своїх дітей і як багато з ними займаються, і при цьому це навіть не про гроші, а про любов і увагу. Одним словом, відео не має жодного негативного коментаря.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

син Галкіна і Пугачової, скріншот з відео
син Галкіна і Пугачової, скріншот з відео

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.