Співачка Світлана Лобода опублікувала серію фотографій з репетиції чергового концерту і привітала шанувальників з Новим роком.

Вона розповіла, як нелегко доводиться артистам і через що їм доводиться проходити, щоб подарувати вам насичене, яскраве, повне емоцій видовище. Вона повідала про те, що бути артистом, це насправді багатогодинна праця і безсонні ночі.

Але коли вона опиняється на сцені, і бачить захват і обожнювання в очах своїх фанатів, Світлана розуміє: саме для цього вона народжена і не бажає собі іншої долі.
Співачка зізналася, що сподівається в 2021 році стикнутися з енергією своїх шанувальників не через телеекран, а наживо.

Їй це просто необхідно, щоб продовжувати горіти своєю справою. Вона хоче відчувати любов своїх слухачів, і ця любов, безумовно, стане її двигуном вперед. Швидше б закінчувався карантин і артисти возз'єдналися з фанатами на концертах!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

“Вогонь, пристрасть емоції - це те, що бачите зі сцени ви. Багатогодинна праця і безсонні ночі - це те, що проходимо ми , щоб радувати вас знову і знову . Але як би не був складний цей шлях, виходячи на сцену і бачачи захват у ваших очах, іншої долі я собі не бажаю☺️ Зі святами, мої хороші!! Бажаю, щоб 2021 приніс нам багато-багато зустрічей не з екранів телевізорів, а»наживо". Я дуже скучила. Мені необхідний наш обмін енергією. Хочу відчувати вашу любов! Завжди❤️", - написала Світлана Лобода.

Нагадаємо, Лобода розкатала силіконові губи в Україні

Як повідомляв портал Знай.uа, у новій пісні Лободи знайшли відсилання до язичницького бога, що пожирає немовлят.

Також Знай.ua писав, як звучить голос Лободи з фонограмою і без неї