Ну і пустун ж цей Венсан Кассель, хоча вже і сивина на скронях, і 55-й рік життя підкрадається, але ставати манірним зрілим чоловіком він не поспішає. Та й як тут встоїш і розсудишся, якщо поруч 23-річна красуня Тіна Кунакі.

Парочка продовжує дивувати публіку спекотними витівками, від яких Моніці Белуччі хочеться притулити долоню до чола і осудливо хитати головою.

Так, в Instagram Венсана з'явилося фото з пляжу, де він грайливо стягує зі своєї обраниці трусики, причому робить це зубами — прямо зубами тягне за зав'язку, на якій ці трусики тримаються.

Само собою, що фотографія миттєво була обсипана сотнями тисяч лайків і розлетілася по міжнародних ЗМІ. Але навіть при всій розкутості сучасних звичаїв, це виглядає як перебір. Все-таки, інтимне життя пари не повинно бути настільки винесеним на публіку — повинно ж залишатися хоч щось особисте!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

А те, що творить Кассель, виглядає як відчайдушна спроба довести світові: "Я ще все можу!”
Ніби недавнє народження їхньої дитини-недостатній доказ, що може...

Нагадавши, Старий мільйонер зробив приємно молодій красуні прямо на червоній доріжці Канн: "майже як внучка".

Як повідомляв Знай.ua, Венсан Кассель і Тіна Кунакі з малятком прогулялися по Каннах: фото.

Знай.uа писав, Венсан Кассель і Тіна Кунакі стали батьками: незвичайне ім'я дитини шокувало фанатів.