Популярна співачка Лоліта Мілявська, яка родом з Києва, але давно живе і працює в Росії, останнім часом стала активною користувачкою соціальних мереж. Артистка частенько радує своїх шанувальників кадрами з життя. Нещодавно Лоліта звернулася до фанатів з шикарного курорту і представилася "черепахою Тортиллою".

Лоліта Мілявська, скріншот: Instagram
Лоліта Мілявська, скріншот: Instagram

Так, відомо, що співачка відпочиває на шикарному курорті в Дубаї, проводячи свою відпустку не в холодній Москві, а під теплими променями Сонця на краю світу.

Про це стало відомо завдяки публікації Лоліти Мілявської в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"Ось і відпочинок⁣. Дозволю собі все. Тревел-блогер з мене не дуже, все орієнтовано на пляж, застілля з близькими і подаруночки", - підписала публікацію Лоліта.

"Черепаха Тортілла вітає всіх з Новим роком, я сподіваюся, що він буде краще. Ну, принаймні всі цього один одному бажають. Я дякую всім моїм шанувальникам, які надіслали величезну кількість привітань. Поки не можу всім відповісти, але я це зроблю. Нехай цей бичок не буцається... А ще Держдума заборонила лаятися матом, але з лютого, так що я ще встигну - с*ка, бл*ть, г*ндони... - це я все про той рік", - заявила Лоліта сидячи на пляжі.

Варто нагадати, що нещодавно з Лолітою сталося в пітерському автобусі. Мілявська опублікувала в мережі ролик, в якому жінка в шубі намагається втягнути в тролейбус паркову лавочку. Кондуктор почав кричати на пасажирку, намагаючись її вигнати. Однак жінка не здавалася. Вона попросила водія зачинити двері, пославшись на те, що люди мерзнуть. Користувачі Instagram почали обурюватися поведінкою жінки. Більшість же фанатів Мілявської все ж впізнали співачку в скандальній жінці в шубі і в'язаній чалмі.

Раніше повідомляли, Глюкоза, Лоліта, Корольова і навіть Гребенщиков: зіркові "кримнашисти", які отримали заслужений "подарунок" на українському кордоні.

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку, вся справа в поні.

Знай.uа писав, Олександр Сєров присів і засунув руки в передноворічній суєті: "Творець від бога".