Відома українська співачка Христина Соловій, яку продюсує Святослав Вакарчук розповіла про те, які традиції були в її родині на Різдво. Також вона розповіла, які фінансові збитки їй довелося понести через неадекватного фаната, який переслідував її всюди.

Відверте зізнання прозвучало в інтерв'ю для Катерини Осадчої.

Христина Соловій розповіла про традицію, яку запам'ятала з самого дитинства – як її бабуся клала монетку, копійку в вареник, і хто його знайде, у того буде дуже багато грошей весь рік.

Співачка піддавалася хакерським атакам досить довгий час. Один з її фанатів атакував навіть сайти, на яких продавалися її квитки.

"Я не вірила, що в Україні працює кіберполіція, скажу чесно. Позивачем була не я і підраховувала збитки теж не я. це були не тільки мої особисто збитки. Це були організатори, які організовували мої концерти. Наскільки я пам'ятаю, це була цифра близько півмільйона гривень. І вона така немаленька на цей час", - розповіла Христина.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Осадча поцікавилася, як починалася ця історія, і чи був це фанат і як розвивалася ця історія.

"Це було всюди. Ти відкриваєш месенджер, ти спілкуєшся зі своєю командою, яка вся від цього страждає, тому що до них приходять безперервні дзвінки з усіх можливих доставок України – суші, піца. Швидше за все мета була дістати і зачепити мене, щоб я особисто з цим розібралася. Я особисто переживаю, щоб це не сталося знову. Він перебуває під слідством зараз", - каже вона.

Нагадаємо, самотня протеже Вакарчука запрошує до себе додому з однією умовою.

Як повідомляв Знай.uа, Христину Соловій два роки переслідував збожеволілий харків'янин.

Також Знай.uа писав, що спокуслива" хрещениця " Вакарчука Соловій схрестила ніжки на кріслі.