Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, часто радує шанувальників кадрами з особистого та професійного життя. На цей раз вона показала спільний знімок з чоловіком в дуже домашніх образах.

Настя опублікувала Домашнє фото з коханим чоловіком Потапом на тлі новорічних прикрас і каміна. Вони обидва одягнені в піжами, хоча співачка і завдала легкий макіяж. Потап виглядає не таким свіжим і щасливим як його дружина.

Популярним в цьому році в зв'язку з пандемією стало зустрічати Новий рік в піжамах і мабуть знаменитості теж підтримали цю ініціативу.

Шанувальники прийшли в захват від новорічного знімка і відзначили, які артисти Класні, привітали з Новим роком і навіть помітили схуднення Насті.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ля, які бубусики😍", "Настя шото ти схудла", "Класніеее", "такі красиві", "Happy new year", "дивне фото", "з Новим роком😊 Нехай всі мрії збуваються", "Лапочки😍щасливі", "Класні, люблю вас👍", "я дивлюся не тільки у нас так: коли я вбираюся в сукню, чоловік віддає перевагу піжамі", "самі самі", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, заміжня Каменських розстебнула гудзики і показала пікантне місце з усіх ракурсів.

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських показала старання Потапа, щоб стояло.

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських з дружиною Позитива приготували оригінальні страви на Новий Рік.