Народна артистка України Ірина Білик вирішила порадувати шанувальників на новорічні свята незвичайним відео-привітанням. Ролик, на якому вона летить з теплими словами до українців, вона опублікувала в Instagram.

" Мої новорічні, чи отримали ви під ялинку🎄той подарунок🎁, про який мріяли?!?",- написала Білик під відео.

На кадрах жінка в упряжці в рожевій шубці летить на упряжці роботів, які біжать по замерзлій річці в лісі. Ялинки в лісі прикрашені новорічними гірляндами.

"Любі українці, нехай рік буде світлим, сповненим життя, любові, здоров'я, добра і не стримуй погляд, коли зустрінеш своє кохання цього року", - говорить Білик на відео.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз такого оргінального привітання і почали вітати артистку зі святами. Крім того, відповідали на її запитання про подарунки.

" з новим роком! Так я отримала!", "Хай буде так", "ні, Ірочка", "Супер", "З Новим роком", " Не відримали...😢Альо головне—здоров'я", "Ірочка, найголовніший мій Подаруночок це моя Улюблена Донечка", "У новорічну ніч дивлюсь неймовірну кількість разів мою улюблену новорічну пісню,відео всіх часів Ірина Білик "В новорічну ніч.", "Супер.Дякуємо", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Білик перетворилася на новорічну "королеву ночі", десь плаче Коляденко.

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу згадала свій важкий рік, після весілля було розлучення.

Також Знай.uа писав, що 50-річна Ірина Білик ніжно згадала дитинство перед Новим роком.