Діана Шуригіна, росіянка, яка стала знаменитою після сексуального насильства над нею і широкого публічного обговорення цього випадку головними федеральними ЗМІ країни, публікує романтичні і дещо еротичні світлини зі своїм новим коханням. Звісно, в коментарях все одно повертаються до історії її зґвалтування.

Нині дівчина перебуває у стосунках, активно розвиває соціальні мережі, ділиться своїм життям доволі відверто. Під світлиною, на якій зображено як її хлопець наближається до неї, щоб поцілувати, при цьому пара перебуває в ліжку, можна прочитати: “Такий вигляд має жертва зґвалтування”.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Історія Діани Шуригіної стала однією із центральних етичних дилем Росії у 2016 році. Тоді Діану, якій було лише 16, зґвалтував хлопець, якому тоді було 21. Після того, як дівчина розповіла про це батькам, вони написали заяву до поліції Був суд, хлопця визнали винним.

Вже після цього піднялася хвиля обурення і обговорення, учасниками якої стали як користувачі Інтернету, так і топові російські зірки, політики і лідери думок. Оскільки хлопець, який на той час відбував покарання за зґвалтування, поводив себе напрочуд адекватно, а всі його знайомі постійно говорили про його високі моральні якості, суспільство замість обговорення адекватних можливих покарань за зґвалтування вирішили розмірковувати, чи є Діана розпусною. На дівчину вилилося дуже багато бруду, проте вона змогла його вдало монетизувати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, скандальна Шуригіна розбилася в ДТП: "Було багато крові".

Як повідомляв портал Знай.uа, особисте життя довело Шуригіну до суду: подробиці скандалу.

Також портал Знай.uа писав, що в "Дом-2" прийшла нова Шуригіна, вже встигла начудуватися: фото.