Анастасія Стоцька, російська артистка українського походження і протеже самопроголошеного короля поп-музики Філіпа Кіркорова, поділилася моментом зі святкування Нового Року — під бій кремлівських курантів її родина поїдала записки зі своїми бажаннями.

Зірка виклала відео на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

На записі можна побачити велику компанію людей, які всі зібралися навколо густо накритого столу. Люди веселяться і вітають одне одного. Потім починають бити куранти і гості кидають записочки у бокали, щоб бажання справдилися. Цікаво, що в їх сім'ї заведена традиція, за якою папірці не підпалюються, перед тим як відправитися у напій (можна навіть почути, як хтось комусь пояснює, що його треба з'їсти). Усі сміються, діти кричать, що тепер можна відкривати подарунки.

Сама Стоцька описала цю ніч так: “Наш шматочок зустрічі Нового року. 🎅🎄 Майже всією сім'єю і з друзями. Чи це не щастя! З відкриттям подарунків після бою курантів. Спогадами про дитинство. Морем шампанського і смачної їжі. Правда, в цьому році я не загадала бажання, як зазвичай попередньо написавши на папірці і кинувши в келих. 🍸 Але бажання все одно встигла загадати. І воно збудеться. 🔮 Знаю точно. Так як все, що може бути придумано, то і може бути. Починалося все скромно і спокійно. А закінчилося танцями до 7 ранку”.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Стоцька втекла від відповіді про схожість свого сина з Кіркоровим: спалила конверт з секретом.

Як повідомляв "Знай.ua", мільйонер Моргенштерн помічений в Одесі з гарячою брюнеткою: "Зі святом, синки"

Знай.ua писав, Кіркоров перетворився на тата і вигнав 2020 рік: "Задолбались сидіти вдома...". Філіп Бедросович разом з цілим загоном зірок шоу-бізнесу яскраво провели 2020 рік.