Колишня учасниця групи ВІА Гра, співачка і модель Санта Дімопулос висловилася на підтримку Юлії Леус — вагітної дружини свого колишнього чоловіка, телеведучого Андрія Джеджули. Юлія Леус лягла на збереження після заяви про домашнє насильство. Навколо Джеджули піднявся величезний скандал.

Санта зазначила, що їй насилу вдалося налагодити відносини з Андрієм після розриву, але вона зробила це заради їхнього спільного сина Даніеля. Вона додала, що не береться нікого засуджувати, але Юлія може розраховувати на неї, якщо їй знадобиться допомога.

"Я не суддя і не член сім'ї, щоб щось обговорювати і засуджувати. Я насилу налагодила відношення з Андрієм заради сина. Я дуже добре ставлюся до Юлії і завжди допоможу їй, якщо знадобиться допомога", - запевнила вона.

У свою чергу Юлія подякувала Санту за підтримку і заявила – їй здається, що вона "наступила на ті ж граблі", що і свого часу артистка. Читачі Юлії побажали їй сил і одноголосно визнали Джеджулу "рідкісним м*даком", виходячи з Юлиних сторіз.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши,фіналістка "Танець з зірками " Санта Дімопулос зізналася в найболючішій втраті

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма після скандалу на "Танцях з зірками" видав все про несподіваний фінал

Також портал "Знай.uа" писав, що Саніна пояснила, чому не прийняла кубок від Дімопулос на " Танцях з зірками"