Фіналіст проекту "Холостячка" Олексій Тригубенко, якому Ксенія Мішина відмовила вже після пропозиції руки і серця, розповів про свій світогляд, зміни і Ксенії Мішиної. Інтерв'ю " барон таксі "дав у шоу"гасіть світло".

На проекті Льоша замість того, щоб показувати відразу всі кращі сторони, розповідав Ксенії про свої недоліки. Він вважає, що це правильна стратегія і в такому випадку не буде розчарування в звичайному житті. Ведучий припустив, що Льоша себе просто не дооцінює.

"Ми спілкувалися з психологом на цю тему. І я згадував, який я був, коли три роки тому тільки починав компанію, більш зухвалий і більш впевнений в собі, ніж зараз. Просто завжди ти порівнюєш себе з кимось і мені здається, що коли я порівнюю себе з тими людьми, яким я хочу стати. Я не вважаю себе супер-пупер успішним або ідеальним", - говорить він.

Льоша зізнався, навіщо влаштував підпал на проекті.

"У той момент для мене було дуже важливо піти з Ксенією на побачення. І там була така боротьба за ці побачення. І коли я будував нашу лаунж-зону, я подивився і зрозумів, що моя нічим не відрізняється, вона нічим не краще. Потрібно було щось креативне придумати і треба розуміти, що в той момент у тебе вже опускаються руки і ти думаєш вже: я знову програв. І спонтанно прийшла ідея: а не спалити б тут все. Це була несподіванка для всіх. І може в цьому був прикол. Вони коли всі побачили, вони офігіли. Я боявся, що загориться дерево. Я розумів, що небезпека, але в той момент мені було все одно", - говорить Льоша.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, Мішина і Еллерт з "Холостячки" розкрили правду про весілля і спільний побут.

Як повідомляв Знай.uа, відкинутий Холостячкою Льоша подав приклад зневіреними чоловікам.

Також Знай.uа писав, що екс-фаворит "Холостячки" розважився з дівчиною рибалки і Еллерта.