Ешлі Грем, американська модель плюс-сайз зі світовим ім'ям, зізналася, що не робить “новорічних резолюцій”.

Відповідна публікація була розміщена на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм"

Модель поділилася світлинами, на яких вона у джинсах і кардигані дуркує на тлі стіни. Жінка супроводила свої світлини таким текстом: “Я ніколи не була шанувальником новорічних постанов. Навіщо приділяти стільки значення одному дню? Замість того, щоб давати обіцянки в останню хвилину, яких важко виконати, зосередьтеся на намірі, який налаштує вас на успіх. Ви можете почати суєту і продовжувати бігти до своїх мрій у будь-який день року. Чому б не сьогодні? Давайте у 2021 рік!”

Новорічні резолюції або постанови, обіцянки - популярна у всьому світі традиція, яка передбачає складання списку планів, яких людина хотіла би досягти у наступному році. Пункти списку можуть стосуватися як духовного розвитку, так і матеріальних цілей. Зазвичай їх складають за декілька днів до настання нового року, проте це можна зробити й в його перші дні. Люди, які занадто переймаються дотриманням цього списку можуть відчути фрустрацію або сум, якщо їм не вдасться його втілити, тому до цих обіцянок потрібно ставитися спокійно.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Plus size модель Ешлі Грем покликала щасливчиків прийняти душ разом.

Як повідомляв Знай.uа, гаряча матуся Ешлі Грем окупувала диван в одних трусиках, цим формам немає меж.