Героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, яка нещодавно відзначила свій 32 день народження, часто дає важливі поради дівчатам про стосунки.

Багато хто вважає дівчину швидше фріком, ніж гуру відносин. І всьому причиною її зовнішній вигляд, великі вилиці, в які вкачано дуже багато філерів. Однак сама дівчина задоволена своїм зовнішнім виглядом і не звертає увагу на те, що про неї думають оточуючі.

Її поради швидко розлітаються по мережі, адже хоча дівчина і говорить з матюками і ексцентричною подачею, але в сухому залишку говорить правильні, життєстверджуючі речі і завжди виступає за те, що жінка в першу чергу повинна бути щасливою і робити все в першу чергу для себе, а не Чоловіки.

На цей раз Настя відповіла на питання дівчини, яка зазначила, що розділяє її думки про молоду людину і поцікавилася ка вчинити, якщо так поводиться чоловік – "веде, як мудак (зрада і тд) – розлучення?".

"Ну якщо чоловік-інша справа. Звичайно терпи. Гнобити своє життя, ти ж була народжена для того, щоб терпіти п**араса і смоктати його х** після всяких повій. Ти ж для цього була народжена, звичайно", - каже Покрищук.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Всього за годину відеовідповідь Насті подивилося майже 15 тисяч осіб і яскраво відреагували на таке звернення пацанки.

" так може якби добре і регулярно смоктала і зрад би не було?", "Сувора Настя ... сувора правда точніше"," золоті слова", "треба ж, яка ти не нафарбована красива", " єну і,,,,,,міняти мужів мудаків, то хто буду я?",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, перероблена "пацанка" Покрищук замерзла під ялинкою.

Як повідомляв Знай.uа, перероблена " пацанка "Покрищук похвалилася новими" буферами " під ялинкою.

Також Знай.uа писав, що самої переробленої "пацанці" наплювали в душу на Новий Рік.