Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно знаменитість серію зворушливих фото, відправившись разом з коханим чоловіком Юрієм Горбуновим на льодовий каток, відвідавши один з київських "новорічних містечок". Так, артистка продемонструвала свої вміння на ковзанах, трепетно згадавши дитинство і зізнавшись, що займалася фігурним катанням, будучи маленькою.

Катя зазначила, що музика і танці були в пріоритеті, а тому поступово витіснили з її життя цей захоплюючий спорт, про що красуня досі трохи шкодує. Зараз же одна з мрій зірки - знову навчитися фігурному катанню, а також блискуче вивчичи французьку мову.

"В дитинстві батьки віддали мене на фігурне катання, до сьогодні шкодую, що ці заняття на довго не затрималися в моєму розкладі, музика і танці стали в пріоритеті.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але стояти, їздити і падати 😅 мене встигли навчили і це залишилося на все життя.

До речі, фігурному катанню вчать дорослих і це ще одна моя мрія, після французької. Зараз виходить покататися чи не раз на рік і те завдяки тому, що нас організовують друзі, дякуємо!

І підемо на фігурне катання разом, щоб за рік вийти на ковзанку в формі :)"