Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість і її чоловік Роман Дуда вперше стали батьками - на світ з'явився їх син на ім'я Ваня. Артистка вирішила не засиджуватися в декреті-красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", бере участь в різних зйомках, виступах, шоу.

А нещодавно знаменитість виставила серію розкішних кадрів з передсвяткової фотосесії, фотографом якої була її найкраща подруга і колега Марта Адамчук. Так, зірка приміряла пишну сукню вишневого кольору з глибоким декольте і рукавами-ліхтариками, в якому була схожа на справжню діснеївську принцесу. Красуня доповнила образ акуратними аксесуарами у вигляді каблучки і срібних сережок, а також ніжним нюдовим макіяжем. Молода мама блиснула стрункою фігурою і пишним бюстом, позуючи на фотофоні пісочного кольору.

"Фото минулого року;)"

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фолловери засипали Віру компліментами: "Оййййооооооййййййй, яка !)))))♥️♥️♥️", "🔥🔥🔥 Красуня🔥 🔥 🔥", "красива дуже,дуже.Приголомшуюча.", "Дуже красиво!❤ ️ ", "Вірааа, Вам шалено личить червоний колір😍🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Гарна 💯".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.