Новорічні свята-прекрасний привід, щоб переглянути улюблені комедії і класичні виступи улюблених артистів. Зокрема, пропонуємо вам з нами згадати, як виглядала і жартувала Вєрка Сердючка на початку своєї кар'єри.

Так, у номері Андрій Данилко в образі Сердючки розповів, як святкував день народження вже після того, як став відомим і чому добре, що день народження раз на рік.

" Коли я стала така відома, і з тим солодкий стіл треба, і з тим. І тут родичі попріезжалі татаро-монгольська навала. І коли день народження переходить в декади-це дуже важко. Я зробила таке відкриття: у людини є дві слабкості в цьому житті. Це любов і алкоголь", - каже Сердючка.

Так Вона розповіла історію, яка траплялася з кожним. Коли спочатку говориш, що не будеш пити, тому що на антибіотиках, а потім вже після першої чарки неможливо зупиниться і вже настає 10 і 15 чарка.

"І ось ти прокидаєшся вдома в чужих спортивних штанях, дивишся так на вікно, а фіранки зірвані з петельок. Ти акуратно виходиш в коридор і судячи з речей ти розумієш, як ти вчора зайшла. І кожен з нас вранці говорить один і той же текст: щоб я ще раз коли-небудь випила?",- каже Сердючка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, молода Сердючка і добрий депутат, як українці з теплим серцем зустрічали Новий Рік, унікальні кадри з 90-х.

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Данилко показав шикарні хороми в центрі Києва.

Також Знай.uа писав, що історія стосунків Андрія Данилка та "мами Сердючки", що відомо про найзагадковішу пару України.