Відома українська акторка Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

54-річна знаменитість поділилася серією кумедних фото і відео, відправившись на канікули в Буковель разом з чоловіком Віталієм Борисюком і їх донькою Ганною. Так, артистка і її сім'я зробили кілька селфі на трасах, збираючись насолодитися катанням на лижах, а також зняли кілька коротких роликів, демонструючи мальовничі пейзажі з висоти підйомника.

Втім, красуня зізналася, що зелені траси і такий мінімум снігу в січні-місяці вона бачить вперше. Зірка зазначила, що мріє про справжній казковий сніг хоча б високо в горах.

"Сімейка Борисюків-Сумських на лижні!⛷’ @vitaliyborysyuk @annborisyuk 🎿

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Хіба-що зелені траси у січні бачимо вперше!🌲🌱

Тож,чекаємо від природи справжнього снігу ❄️❄️❄️!"

Фолловери не пройшли повз: "Ви такі гарні та милі,дуже подобається ваш гумор! Гарного відпочинку.👍 👍 👍 👍 😊 ", "А мені Олю в цьому фільтрі ви нагадуєте Людмилу Гурченко!)❤️👍💥🌹🌹🌹", "Дуже гарні❤️❤️, люблю вас", " Ну як, що Ви до весни залишитеся....може й дочекаєтеся снігу!!!😍 🎄 🎅 ", "Супер так тримати".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.