Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих фото, відправившись разом з сім'єю в Буковель на зимові канікули, щоб як слід відпочити від неприємностей 2020 року, в тому числі розлучення з чоловіком Олександром Комковим. Так, артистка позувала в масивному чорно-білому лижному костюмі, зізнавшись, що тільки в 25 років вперше стала на лижі.

Спочатку красуня хотіла просити допомоги у інструктора, але подивившись на безстрашних дітей навколо, вирішила навчитися новому захопленню самостійно. Тепер же Аліна збирається спробувати сноуборд і вирішити, до чого більше лежить душа.

"Встали вперше на лижі ⛷ ⛷ ⛷

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Навіть трохи пишаюся цим♪

заощадили на тренері, тому що від сорому, дивлячись на те як малюки красиво і сміливо самі літають по горах, практично відразу впевнено поїхали😋

хочу ще🤪 і на борді хочу 🏂 🏂 🏂 😍 "

Фолловери не пройшли повз: "чудово виглядаєте👍❤️"," посмішка👍 👌 😎", " красунечка🥰", "шикарна😍😍😍🔥🔥🔥🔥", "красуня❤️❤️❤️", " Ти завжди красуня, в усіх образах🔥❤️❤️❤️", "А я більше люблю пальми і море❤️❤️❤️❤️", "мені всі фото клас".

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.