Блогер і телеведуча Олена Філонова, яка стала відома як Ревізор краси і дівчина, яка чесно в блозі показує своє життя, вирішила після святкування Нового року заговорити зі своїми шанувальниками про цілі на майбутній рік.

Важливу тему дівчина підняла в Instagram. До посту Філонова підібрала фотографію з ресторану, де позує в теплому светрі, з маленькою собачкою на руках і келихом глінтвейну в руці.

"Які цілі у Вас на цей рік? 🎄 💪 Ви вже склали список? Адже це дуже важливо розуміти, яким ти бачиш для себе майбутні! Або ти не віриш в писанину на листку паперу? А може ти просто розчарувався в попередньому році і не чекаєш від нового, чогось вартого? Особисто я вірю! Список вже обмірковую і готую! Якщо вже вірити, то тільки в хороше", - пише Філонова.

Раніше ми розповідали, як Олена Філонова на відпочинку дізналася про смерть батька. Вона в першому зверненні до передплатників розповіла в сльозах, що любить і пробачила свого батька, хоча і не спілкувалася і не бачила його останні 30 років.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Шанувальники активно відгукнулися і почали відповідати на питання Олени. Одні просто залишали захоплені смайлики, а інші ділилися пунктами своїх планів на рік.

"мета приділяти більше уваги собі", "перемогти панічні атаки", "цього року хочу привести своє тіло в порядок, навчитися себе любити і прислухатися до своїх бажань😍 розвивати себе і свій канал👍 подорожувати", " Ой))У мене )1.схудне на 10 кг )2.вивчити болгарську мову так як я живу в Болгарії) 3.знайти вчителя з англійської мови для сина хорошого)", "мета виконувати свої мрії", "Хочу ремонт в квартирі", "так, мрії є, ще не написані, але продумані", "паперів вона і є папір. Ось просто є мета і йду до неї. Кожен день один крок і буде результат", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Ревізор краси Філонова розкрила несподівану правду про загиблого батька.

Як повідомляв Знай.uа, Ревізор краси Філонова помітила містику навколо загибелі батька.

Також Знай.uа писав, що Ревізор краси Філонова отримала "ніж у спину" від найрідніших.