Чоловік відомої української співачки і солістки групи" Время и Стекло " Наді Дорофєєвої Володимир Дантес разом з коханою зараз знаходяться на відпочинку на Балі. І радують фанатів звідти яскравими фотографіями.

Цього разу історія сталася під час денного сну Дантеса на пляжі. Молодий чоловік заснув, а Дорофєєва, яка лежала поруч, ніжно цілувала іншого чоловіка в щоку.

Виявилося, що ним був відомий блогер Ян Гордієнко. Саме він зняв провокаційну Stories в своєму Instagram.

"Дантес прикемарил", - сказано в тексті до відео.

Крім того, Ян показав красиве фото Наді і Вови на березі океану.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми розповідали, як Дантес поділився яскравим сонячним фото, відправившись з Надею Дорофєєвої і друзями сім'ї на райський Балі, насолоджуючись теплою погодою і блакитною водою, а також неймовірної краси заходами сонця на пляжах і апетитною їжею. Веселою компанією подружжя зустріло Новий Рік 2021, після чого артист вирішив розповісти, як йому сам острів і Канікули в цілому.

Як виявилося, безліч кафе зараз закриті через карантин і працюють тільки найпопулярніші серед туристів місця, Надя і Вова пересуваються по Балі на мопеді, багато спілкуються, займаються серфінгом. Також Дантес згадав про аварію в далекому 2006 році, коли його збили, а тому зазначає, що водить мопед дуже обережно.

Нагадаємо, на Дорофєєву на Балі напала агресивна жаба, довелося облизати Дантеса.

Як повідомляв Знай.uа, Дорофєєва з Дантесом осоромилися прямо на сцені в новорічну ніч.

Також Знай.uа писав, що Володимир Дантес на Балі видав, як небезпечна аварія вплинула на його життя.