Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантну серію фото, зроблених на пляжі в дощову погоду, адже відразу після святкування Нового року красуня відправилася відпочивати в спекотні країни, насолоджуючись білосніжним пісочком і блакитною водою, а також засмаючи під сонечком.

Артистка продемонструвала струнку фігуру в різнобарвному міні-бікіні, яке вигідно виділялося на тлі затягнутого хмарами сірого неба, блиснувши і пишними грудьми, і стрункими ніжками, і сталевим пресом, над яким наполегливо працює не тільки за допомогою тренувань, але і завдяки правильному харчуванню. Зірка грайливо розпустила довге вологе волосся, доповнивши образ акуратними браслетиками на руках.

Фолловери не пройшли повз: "як можна так виглядати після цих всіх новорічних свят??))))👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😉😉😉😉", "Купальник 🔥, але будемо чесні, його зміст безспірно теж💥 💥 💥 😉", "Наночка, ти натхнення.🔥 🔥 🔥 ", "Ідеал моєї мрії🤪 😻", " Супер🇺🇦🌻😎👊🎄🎅", "Вау як ви схудли 😍", " Кльові фото😍".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися

А ще Кумейко перевершила Ріанну занадто спокусливою витівкою