Зірка мережі, улюблена балерина всіх противників "струнких леді" з Бразилії, 33-річна Джулія Дель Б'янко здивувала шанувальників формами після новорічних посиденьок за столом. Джулія опублікувала чергове відео, на якому показала свої таланти - всі одразу.

У дівчини вельми незвичні параметри для балерини, вона живий доказ того, як ламають системи - швидко, красиво і нещадно. Про це стало відомо завдяки новій публікації Джулії в мережі Instagram.

Відео вийшло дуже цікавим, для багатьох це може стати шоком. Справа балерини - постійне самовдосконалення, і Джулія на це здатна.

Джулія зізналася, що тепер вона буде така не одна і всі дівчатка з розмірами "плюс" зможуть спробувати стати балеринами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Джулія Дель Б'янко, скріншот: Instagram
Джулія Дель Б'янко, скріншот: Instagram

"З великим задоволенням повідомляю новину: Курс: "Танці для плюсиків!". Дуже довго у мене було бажання пройти курс, який можна гнучко підлаштувати під роботу, і мені, нарешті, вдалося реалізувати цю мрію. Тепер він є! Зараз він у вигляді канікулярного курсу, але я планую в майбутньому його розширити і зробити на постійній основі", - поділилася Джулія.

Анастасія Волочкова, instagram.com/volochkova_art/
Анастасія Волочкова, instagram.com/volochkova_art/

Для відомої, нашим читачам, балерини Анастасії Волочкової це був би справжній шок. Шпагати вже не допоможуть, тут у нас "пишна балерина", без Великих театрів і "Лебединого озера" змогла завоювати увагу тисяч шанувальників. Ну, що ж, почекаємо, може і Настя теж зверне на неї увагу.

Раніше повідомляли, засмагла Волочкова затиснула волохатого здорованя під ялинкою: "Як же я люблю...".

Як повідомляв Знай.uа, Волочкова доторкнулася своїм келихом до таємного коханця.

Знай.uа писав, хмільна Анастасія Волочкова зустріла Новий рік у снігу без штанів.