Влад Яма, одружившись на красуні Лілії, зірвав джек-пот. Адже його дружина - це мрія будь-якого чоловіка. Красива, граціозна, струнка, з ласкавим характером і завжди готова підтримати чоловіка і розділити його хобі, танці.

А крім того, Лілія обожнює готувати. 5 січня вона вирішила знову перетворити свої "сторіз" в кулінарний блог і показала хитрощі приготування своєї фірмової лазаньї. Після такої смакоти так і хочеться закрутити кохану в чудовому Танці з інтригуючим продовженням.
Лазанья, це не просто страва-це кулінарний шедевр, який надихає.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ви теж хочете підкорити чиєсь серце? Повірте, лазанья готується простіше, ніж ви думаєте. Пропонуємо вам рецепт, який дещо відрізняється від авторського творіння Лілії ями, але нітрохи йому не поступається.

Рецепт лазаньї з морепродуктами:

Інгредієнт:

  • листи для лазаньї 10 шт.;
  • вершкове масло 100 г;
  • молоко 200 мл;
  • борошно 2 ст. л.;
  • селера (стебло, 2-3 шт.);
  • морква 1 шт.; цибулина 1 шт.;
  • болгарський перець 1 шт.;
  • томатна паста 2 ст. л.;
  • кільця кальмара 150-200 г;
  • креветки за смаком;
  • сіль, часник, перець за смаком;
  • маслинове масло;
  • пармезан.

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо цибулю і часник, обсмажуємо на сковороді з оливковою олією до золотистого кольору. Овочі нарізаємо невеликими кубиками, додаємо в сковороду до цибулі, обсмажуємо до м'якості.
  2. Креветки очищаємо, кальмари нарізаємо, додаємо в сковороду для обсмажування до овочів.
  3. Потім додаємо томатну пасту, тушкуємо на повільному вогні.
  4. Тепер зробимо соус для лазаньї-класичний бешамель.
  5. Для цього в окремій ємності розтоплюємо вершкове масло, в нього поступово додаємо борошно, перемішуємо, а потім тонким струменем вливаємо молоко.
  6. Соус доводимо до загустіння, приправляємо мускатним горіхом.
  7. Можна починати формувати нашу лазанью.
  8. Дно форми змащуємо соусом, викладаємо листи, на них також розподіляємо соус.
  9. Потім йде шар начинки, посипаємо його тертим сиром, накриваємо листом. Шари повторюємо.
  10. Запікається лазанья в духовці, при цьому краще накрити її фольгою. У духовці тримаємо 15 хвилин.
  11. Потім блюдо виймаємо, посипаємо моцарелою, і знову відправляємо в духовку. Готовність перевіряємо по скоринці-вона повинна бути золотистою, але не дуже запеченої.

Джерело рецепта тут