Даша Астаф'єва поділилася знімком багаторічної давності. У своїх сторіз вона опублікувала фото, яке відправляла мамі ще коли не було месенджерів, а тільки ММС.

Співачка і колишня учасниця групи "NikitA" Даша Астаф'єва віддалася ностальгії. Вона згадала, як зголила вперше своє шикарні волосся і залишилася з короткою стрижкою під "їжачок". І першою, хто дізналася про оновлення, стала її мама.

Даша вирішила поспілкуватися з шанувальниками в Instagram і відкрила рубрику "Питання-відповідь". У неї запитали, коли вона вперше "забрилася". І Астаф'єва вдарилася в спогади.

Тоді ще не було месенджерів, і фотографії пересилалися за допомогою ММС. Даша відправила це фото мамі зі смішним підписом, що у мами тепер "два синочка" (у Астаф'євої є брат). На жаль чи щастя, Астаф'єва не розповіла, як на це відреагувала мама, і чи не було непритомності на тому кінці дроту.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії"Продюсер".

Нагадаємо, Даша Астаф'єва вразила екстремальним хобі, поборола головний страх:"Ой, воно мокре".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва поділилася в Instagram фотографією з відпочинку біля Карибського моря, а також розповіла історію з дитинства.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва оголила пишні груди перед Новим роком:"вперше за п'ятнадцять років".