Колишній чоловік популярної української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, після шикарного відпочинку з молодою коханкою в Туреччині, приїхав в гості до доньки Софії. Їм дозволено бачитися, і тато з донькою використовують час з користю - танцюють, гуляють і сміються від душі.

Про це стало відомо завдяки Stories Мурата Налчаджиоглу в мережі Instagram.

Історія Мурата, скріншот: Instagram
Історія Мурата, скріншот: Instagram

Мурат прилетів з Туреччини до російської столиці, де живе Ані Лорак з їх донькою Софією. Колишній чоловік співачки показав як відпочиває з донькою, з якою він не бачився вже досить давно. Зазвичай вони спілкуються через соціальні мережі або через мобільний зв'язок.

Історія Мурата, скріншот: Instagram
Історія Мурата, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В "історіях" можна побачити, що Мурат не соромиться показувати відпочинок з донькою - вони танцюють перед дзеркалом, намагаються зробити маски за допомогою додатків і навіть грають з милою маленькою собачкою. Дівчинка помітно підросла і змінилася в зовнішності, при цьому вона неймовірно схожа на батька.

Варто нагадати нашим читачам, що Мурат Налчаджіоглу довго після розлучення не пробув в холостяках і зараз зустрічається з 24-річною українкою. Після розлучення зі знаменитою дружиною 43-річний турецький красень закрутив новий роман з українкою Лілею. Про обраницю бізнесмена стало відомо не відразу, проте останнім часом вони взагалі не приховують своїх стосунків, публікуючи в соцмережах спільні фотографії, на яких виглядають дуже щасливими.

Раніше повідомляли, Мурат віддався пристрасті з новою коханкою: що відомо про дівчину колишнього Ані Лорак.

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак показала нового члена сім'ї, ніжно обіймаючи малюка: "Знайомтеся, це...".

Знай.uа писав, коханка колишнього Лорак Мурата зізналася, як зберігає 51 кг при 170 см зросту: "Їм все, що хочу".