Колишній чоловік відомої співачки Ані Лорак-Мурат Налчаджіоглу родом з Туреччини. За віросповіданням мусульманин.

Мурату довелося пережити важке дитинство. Він народився в 1977 році, його батько рано помер і вже з 14 років хлопцеві довелося починати самостійно заробляти собі на життя. Він допомагав матері виховувати ще 3 дітей.

Він підприємець. Успішним бізнесменом йому вдалося стати вже після зустрічі з Ані Лорак і переїзду в Україну.

Вперше Лорак і Мурат зустрілися в готелі, де він працював керуючим. Мурат першим проявив ініціативу до красуні і покликав її в ресторан і караоке.

Ані Лорак і Мурат, фото: Viva
Ані Лорак і Мурат, фото: Viva

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Чоловік дізнався про успішну кар'єру співачки тільки наступного дня, коли Лорак прийшла на вечерю. Після відпустки ані полетіла додому, а доля звела їх знову через рік.

Пара одружилася 15 серпня 2009 року в Києві. А через тиждень влаштували торжество на 200 гостей в Туреччині.

Про Мурата відомо, що він бізнесмен і став менеджером п'ятизіркового готелю і власником частини акцій туристичної фірми "Turtess Travel" завдяки покровителю.

Ані Лорак і Мурат, Clutch
Ані Лорак і Мурат, Clutch

Крім того, він володіє рестораном "The Lounge & Mangal" в столиці України і пляжним комплексом "Biruza Beach Club". У його віданні також Київський заклад "Dali Park" - ресторан, бар, кальянна, клуб і караоке одночасно.

Мурат Налчаджиоглу з донькою, фото: instagram.com/muratnalca
Мурат Налчаджиоглу з донькою, фото: instagram.com/muratnalca

Хлопець сильно ревнував Ані Лорак, яка постійно знаходиться в центрі уваги. При цьому він добре проявляв себе як батько. Ось як Ані Лорак говорила про нього, коли вони ще були разом:

адже відносини тата і дочки, маленької принцеси, – це щось особливе... він божевільний ТАТО! Він обожнює Софію: цілує, носить на руках, балує, купує красиві одежинки. Одне задоволення дивитися, як він з нею проводить час. Вона ж на нього схожа як дві краплі води. Мурат чекає не дочекається, коли вона навчиться розмовляти. (Сміється) він мріяв, щоб першим словом Софійки було "ТАТО". Навіть няні пообіцяв: «Навчіть говорити» ТАТО" – премію дам".

Історія Мурата, скріншот: Instagram
Історія Мурата, скріншот: Instagram

Нагадаємо, дівчина, з якою Мурат зрадив Лорак, показала дочку.

Як повідомляв Знай.uа, колишній Лорак Мурат кинув все і примчав до дочки, що підросла, можна радіти, поки мама не бачить.

Також Знай.uа писав, що Мурат віддався пристрасті з новою коханкою, що відомо про дівчину колишнього Ані Лорак.