Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість несподівано для своїх численних шанувальників виставив кумедне відео, на якому влаштував справжнісіньке "паті на лопаті", позуючи на задньому дворику їх з дружиною Сніжаною і дітьми сімейного житла.

Так, артист приміряв оксамитові темно-сині широкі штани, яскраву двоколірну сорочку, масивні сонцезахисні окуляри з кольоровими лінзами і неоново-жовту шапку, танцюючи на лопаті для прибирання снігу босоніж. Сергій і стрибав, і крутився, і підспівував, поки позаду нього красувалася вбрана новорічна ялинка, суцільно усипана прикрасами.

"Вчорашнє фото з доповненою реальністю! #патіналопаті"

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті, взявшись жартувати над Сергієм: "коли в Харкові взимку снігу не дочекаєшся, і не таке буває!😂 ", "В результаті зйомок жодна лопата не постраждала😊", " Батя на лопаті🤣 🤣 🤣", " це просто бомба-ракета🔥 🔥 🔥 🔥", " міцна лопата😂 👍", " позитивно! 👏 🏼 👏 🏼 👏 🏼 ", "Бабкін, сьогодні такий день , а ви на лопаті скачете 🙈 з наступаючим вас Різдвом !🙏 🙏 🙏 ", "Лопату не шкода?".