Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантну серію фото, зроблених на пляжі, адже відразу після святкування Нового року красуня відправилася відпочивати в спекотні країни, насолоджуючись білосніжним пісочком і блакитною водою, а також засмаючи під сонечком.

Артистка продемонструвала струнку фігуру в білосніжному міні-бікіні і навіть похвалилася бронзовою засмагою, сидячи в незвичайній позі і вигідно підкреслюючи всі свої принади. Варто відзначити, що раніше красуня вже робила знімки під цією ж крихітною пальмою, поставши перед шанувальникам в чорному купальнику і як би ненароком засвітивши пишні сідниці.

"Середовище мого проживання 🌴"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "🔥навіть не помітив, що горизонт завалений)", "Богиня", " Насть, це єдиний кущ на всьому узбережжі? 😂 ", "Вам дуже личить це середовище проживання️"," красуня🤘 🏻", " Клааас) гарного відпочинку️️", "на цій фотографії ідеально все👌 🔥 😉".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися

А ще Кумейко перевершила Ріанну занадто спокусливою витівкою