Відомий український журналіст, ведучий програми "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв вирішив зробити своїм шанувальникам невеличкий подарунок.

Справа в тому, що завдяки ранковому ефіру Єгор знову відчув себе дитиною і приміряв костюм білого зайчика. Тепер телеведучого можна навіть порівнювати з символом відомого Playboy.

Про це стало відомо завдяки публікації Єгора Гордєєва в мережі Facebook.

Єгор Гордєєв, скріншот: Facebook
Єгор Гордєєв, скріншот: Facebook

Єгор Гордєєв, скріншот: Facebook
Єгор Гордєєв, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Зайчика під ялинку замовляли?) У передноворічному ефірі" Сніданок з 1+1" вдалося повернутися на багато років у минуле і згадати, як маленький Єгор танцював і розповідав віршики в костюмі зайчика на новорічному ранку в дитячому садку. Давно не відчував таких емоцій від атмосфери навколо... А ще ніколи не думав, що побачу своїх колег в костюмах Сніжинки, Лисички і Ведмедика. Ну що сказати... Сніданок крутий і непередбачуваний. А тим часом проводжу свої новорічні вихідні з близькими людьми, планую 2021-й і готуюся до Різдва. Розкажіть, як провели свій Новий рік? Що загадали на 2021?)", - цікавиться Єгор Гордєєв у своїх підписників і глядачів.

Публікація Єгора Гордєєва, скріншот: Facebook
Публікація Єгора Гордєєва, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Єгор Гордєєв стверджував, що вже в повній готовності зустрічати наступний рік, але, потрібно підсумувати 2020. Незважаючи на карантин, і всю складну ситуацію в світі, ведучий на рік не скаржиться, і пише, що він був досить цікавим і насиченим. Нові ідеї, проєкти, знайомства.

Раніше повідомляли, ведуча 1+1 Людмила Барбір одужала від важкої хвороби і оточила себе красенями.

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко засвітила інтимний момент, роблять це втрьох.

Знай.uа писав, рецепти на Новий рік від Гордєєва з 1+1: картопляна запіканка в чашці, сирні кульки і "їжачки".