Телеведуча "1+1" Людмила Барбір не надто часто радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram будь-якими новими фотографіями або відео.

Однак зараз вона все ж таки виклала серію знімків і привітала українців з Різдвом.

"З святвечором і Різдвом Христовим!🎄👼✨
Смачної та щедрої куті!😀

@snidanok
look @2kolyory_official
style @tattyboginich
makeup @valeria_baranova1

#Карпати
#карпатибезснігу
#святвечір
#свято
#look", - написала вона в підписі до публікації з чотирма знімками, зробленими на одній з новорічних локацій біля ялинки з безліччю гірлянд.

Людмила Барбір, скріншот: Instagram
Людмила Барбір, скріншот: Instagram

На жінці можна помітити довге білосніжне плаття з пишними рукавами з цікавою вставкою посередині, яка виступає таким собі корсетом. "Наряд супер😍 - неймовірна українська красуня😍 👏", "Доброго ранку чарівною матусі в світі Людочка зі святом Різдва Христового бажаю міцного здоров'я щастя добра процвітання вдячних глядачів приємних гостей розуміє керівництва хороших зарплат і з кожним днем все красивіше і красивіше😇🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", "Яка ти гарна", - написали користувачі в коментарях.

Людмила Барбір, скріншот: Instagram
Людмила Барбір, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Коментарі до публікації Барбір, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації Барбір, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Людмила Барбір з 1+1 стала втіленням жіночності: красуня показала, як увірвалася в 2021

Як повідомляв "Знай.ua", ведучі "Сніданку з 1+1" перетворилися на дітей перед Новим роком: Сенічкін-ведмідь і Барбір-сніжинка

Знай.ua писав, Мазур, Мосейчук і Падалко з "1+1" показали своїх діток і подарували українцям справжню атмосферу свята