Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно харизматичний молдавський виконавець Дан Балан, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, трепетно привітав численних шанувальників з Різдвом 7 січня. Так, артист виставив зворушливий знімок зі свіжої фотосесії, позуючи в теплому одязі і тримаючи в руках шматочок холодного і тонкого льоду. Зірка зазначив, що в цей казковий день "розморожуються" посмішки навіть на найчерствіших обличчях.

"In aceasta zi magica sa dezghetam toate zimbetele...Craciun Fericit!
/// У цей чудовий день розморожуємо всі посмішки...З Різдвом!"
Фолловери не пройшли повз, тепло вітаючи Балана у відповідь: "і вас!!! Як приємно бачити серед зірок віруючих людей!👍 ❤ ️ ", "Як несподівано😳 😌", "з Різдвом Христовим!!! Нових творчих ідей та міцного здоров'я! Ваші пісні завжди чіпають душу. Щастя вам!!!", "Класне фото, Данчик!!! І тебе з Різдвом! Всіх-всіх благ тобі і твоїй родині! 😘❤️🤗", "Ці очіііі!🔥 🔥 🔥Розморозь для нас, найпрекраснішу посмішку🙏 🙏 🙏".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль