Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила серію розкішних фото і відео в різних міні-бікіні, адже відразу після святкування Нового року красуня відправилася відпочивати в спекотні країни, насолоджуючись білосніжним пісочком і блакитною водою, а також засмагаючи під сонечком.

Так, артистка вирішила влаштувати різдвяні танці на ранок четверга, примірявши різнокольоровий купальник з принтом і гаряче рухаючись в номері готелю, навпроти дзеркала, тримаючи в руках чашечку чаю. Красуня, посміхаючись на камеру, з легкістю продемонструвала, що фотошопу та інших фоторедакторів не потребує, адже її шикарній фігурі можуть позаздрити багато хто.

Крім і без того колосальної праці заради тіла мрії, Анастасія займалася спортом навіть на канікулах і намагалася правильно харчуватися на свята, максимально обмежуючи себе в поїданні борошняного і солодкого.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Настю компліментами: "Кокетка🌹⚡️", "Прекрасна, спору немає🔥🔥🔥", "Красуня", "😁👏 Клас ❤️ З Добрим ранком, Настя 🎄💫", "Граната 💣, гармата 🎉, пітарда 🧨👏👏👏🔥🔥🔥", "Ось це робота над собою!!! Виглядаєте на 20👍".