Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила серію розкішних фото і відео в різних міні-бікіні, адже відразу після святкування Нового року красуня відправилася відпочивати в спекотні країни, насолоджуючись білосніжним пісочком і блакитною водою, а також засмагаючи під сонечком.

Так, артистка вирішила влаштувати спокусливі танці в номері готелю, запалюючи навпроти дзеркала в монокіні з "хижим" леопардовим принтом і в масивних сонцезахисних окулярах. Спочатку красуня грайливо продемонструвала карколомну фігуру, посміхаючись на камеру, а після зібрала довге волосся наверх в пучок, акуратно притримуючи його руками.

Фолловери засипали Настю компліментами: "що ти твориш😍 як така взагалі красива😍 😍", " прекрасний купальник 😀!", "Ноги ухх⚡️⚡️💪", "Йошкін кот !😍😍😍😍😍😍😍😍", "Ви красива дуже. 🔥 👍 🌷 ", "Вогонь! Красиво!", "Краса страшна сила. Слів немає щоб про неї написати 😍😍😍", "Красиво... сексуально..бажано !!", "Казка і мрія!".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися

А ще Кумейко перевершила Ріанну занадто спокусливою витівкою