Популярна українська співачка Настя Каменських дуже любить радувати своїх шанувальників в соціальних мережах різними знімками, відео та історіями. Настя в останні кілька років активно публікує спільні селфі з коханим чоловіком, продюсером і репером Олексієм Потапенком.

У ці січневі дні вони відпочивають на райському курорті. Поки невідомо де саме проводить свою зимову відпустку парочка, але точно зрозуміло, що там тепліше ніж в українській столиці і навколо ростуть пальми.

Про це стало відомо завдяки серії Stories Насті Каменських в мережі Instagram.

Настя порадувала голодних шанувальників незвичайним відео, яке можна порівняти з фокусом ілюзіоніста. Справа в тому, що в кадр до співачки несподівано вліз Потап і почав розповідати своїм жарти - ось така телепортація виходила.

Історія Насті Каменських, скріншот: Instagram
Історія Насті Каменських, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Любі, без фільтрів, хотіла показати Вам, як я засмагла. Дивіться уважно, У мене червона смуга", - почала розповідати Настя.

"Ні, у тебе біла смуга. Є засмага далекобійника, а у Насті загар пірнальниці. А може мене не треба знімати. Я подумав, може є шанувальники, які не хочуть мене бачити?",- приєднався Потап.

Історія Насті Каменських, скріншот: Instagram
Історія Насті Каменських, скріншот: Instagram

"Так? Навпаки багато, хто хоче з тобою прямий ефір", - зазначила Настя.

"А хріна вам, задонатьте спочатку, а потім будемо говорити", - додав Потап, на слова якого Настя голосно засміялася і виштовхнула чоловіка з кадру.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, відправившись з чоловіком Потапом в довгоочікувану відпустку на райські острови з блакитною водою, білосніжним пісочком і високими пальмами. Так, артистка в перший же день канікул встигла показати струнке тіло, примірявши міні-бікіні ніжно-блакитного кольору.

Раніше повідомляли, 50-річна Білик блиснула пишними грудьми в сукні Снігової королеви: "Ірочка, спаси Господи".

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян ризикує не втримати Тоню Матвієнко: довелося впасти до ніг.

Знай.uа писав, Каменських і Потап вирушили на райські острови, українці не стрималися: "Пузіко забула втягнути".