Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу " Холостячка "Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу" кріпосна", разом зі своїм коханим Олександром Еллертом з'явилася в черговому відео Микити Чаєвського в Тіктоку.

Хлопець на самому початку відео читає реп і "розповідає, що відоси залітають в річки" і потім переводить камеру на Мішину з Еллертом, і Ксенія продовжує за Чаєвським рядки з пісні з танцювальними рухами.

"Немає проблем, є два ляма в банку. Як у мене справи? Як бачиш все в порядку", - йдеться в творі до вступу колишньої холостячки. "Звичайно, немає проблем, коли продакшн Слава Марлоу", — звучить паралельно "виступу" Мішиної.

Еллерт і Мішина, скріншот: Тікток
Еллерт і Мішина, скріншот: Тікток

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Ми зараз разом з Сашею Еллертом і Ксюшею Мішиною їдемо робити хороші справи. Ми їдемо зараз робити новорічні подарунки в благодійну організацію "СОС Дитячі Містечка", яка знаходиться в Броварах. Що, готові робити подарунки?",- каже Микита на другому відео і звертається до Еллерта, який перепитує у Чаєвського, що він сказав.

"Подарунки? Я тобі Тікток вже зняв один, це теж є подарунком", - сказав Олександр.

Чаєвський, скріншот: Тікток
Чаєвський, скріншот: Тікток

Микита Чаєвський - молодий український актор, який вже встиг знятися в "Поліцейський з ДВРЗ", "Ліки для бабусі", "Між любов'ю і ненавистю" та інших проектах.

Нагадаємо, Еллерт з рибалкою з'ясовували стосунки після шоу: "Тебе б посадили на довічне"

Як повідомляв "Знай.ua", колишні Ксенії Мішиної змагаються один з одним досі: "Все бендиты на місці"

Знай.ua писав, життя Мішиної до "Холостячки": що відомо про батька її сина і як він ображав Ксюшу