Популярна українська співачка болівійського Походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня частенько радує шанувальникам публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за життям 24-річної знаменитості стежать понад 528 тисяч осіб.

"Я згоріла, трошки згоріла. А Лоо! Ви не бачили плечей", — розповіла вона в короткому stories Instagram і відтягнула трохи вбрання, щоб відобразити засмагу на шиї і трохи нижче.

Мішель Андраде, скріншот: Instagram Stories
Мішель Андраде, скріншот: Instagram Stories

До цього Мішель Андраде ділилася досить пікантним відео, де постала в домашньому одязі біля прикрашеної новорічної ялинки з малесенькою шапочкою. Дівчина в білій футболці з оголеним животиком і піжамними штанами станцювала і потрусила сідницями прямо в об'єктив камери з келихом в руці. І показувала серію відвертих фото, лежачи в ліжку в спокусливій нижній білизні, блиснувши шикарною фігурою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відомо, що Потап і Каменських зараз теж відпочивають на одному з райських курортів, але невідомо, де саме знаменитості проводять свою зимову відпустку.

Нагадаємо, Мішель Андраде звернулася до своїх "су**ам" і потрусила сідницями прямо в об'єктив

Як повідомляв "Знай.ua", підопічна Потапа Андраде побешкетувала на ліжку в спокусливій білизні: "Боже, ти ідеальна"

Знай.ua писав, підопічна Потапа Андраде забула про скромність в компанії напівголих красунь: "Майже мільйон"