Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, вже показувала своїм шанувальникам свої пригоди на новорічні та різдвяні свята. Особливо шанувальникам сподобалися теплі домашні фото з донькою Софією. Однак відданим фанатам просто не вистачає Кароліни, вони не можуть насититися.

Так, в мережі з'явилося відео, на якому Ані Лорак весело танцює в гримерці. Чорна сукня тісно обіймає гарну фігуру співачки, а крісло стало центральним об'єктом, на яке Ані посадила пишні сідниці.

Про це стало відомо завдяки публікації на фанатській сторінці Ані Лорак в мережі Facebook.

"my baby.",- коротко підписали публікацію шанувальники.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Варто зазначити, що сторінка шанувальників поки не особливо популярна, на неї підписалися трохи більше тисячі людей. Однак, це говорить про те, що у Ані Лорак велика популярність і навіть віддані шанувальники можуть реалізуватися в своїх починаннях.

Публікація фанатського пабліку Ані Лорак, скріншот: Instagram
Публікація фанатського пабліку Ані Лорак, скріншот: Instagram

На опублікованому відео можна помітити, що Ані Лорак завжди була дуже енергійною. Цьому відео, швидше за все вже кілька років, і його можна назвати архівним. Проте - це не робить цього поганим, навпаки можна ще раз насолодитися елегантними рухами і пишними формами співачки.

Найсміливіші шанувальники прийшли і на цю сторінки і почали активно коментувати відео: "Рухи вогонь", "Чудова", "Я знайшла свого Бога", "Кароліна Мирославівна як завжди вогонь".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Лорак змагається з колишнім за увагу дочки: "як можна любити чужу людину?".

Як повідомляв Знай.uа, "Коханець" Лорак втік на острів і став " новим Робінзоном".

Знай.uа писав, різкі зміни Ані Лорак показали в мережі, фанати в замішанні: "Ти сумуватимеш за мною".