Популярна українська співачка Настя Каменських частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram.

Виконавиця зараз відпочиває на райському курорті з коханим чоловіком, продюсером і репером Олексієм Потапенко. Але все ж невідомо, де саме знаменитості проводять зимову відпустку. Лише тільки те, що там набагато тепліше, ніж в українській столиці. Так як Настя Каменських балує фанатів кадрами в жовтому купальнику.

Жінка опублікувала відео в Instagram Stories, де в коротких шортиках вирішила потрясти сідницями, станцювати тверк, тримаючись руками за коліна.

До цього ж Мішель Андраде показувала, як вміє трясти сідницями прямо в об'єктив камери в піжамних штанях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У перший же день новорічних канікул Настя Каменських встигла показати своє струнке тіло з міні-бікіні. Її образ був доповнений келихом шампанського і недбалим пучком на голові. Настя Каменських старанно займається фігурою, дотримуючись правильного харчування і не забуваючи про тренування в спортзалі або вдома.

Нагадаємо, Настя Каменських під палючим сонцем придумала неймовірний фокус: "Дивіться уважно". Настя порадувала голодних шанувальників незвичайним відео, яке можна порівняти з фокусом ілюзіоніста.

Як повідомляв "Знай.ua", Мішель Андраде звернулася до своїх "су**ам" і потрусила сідницями прямо в об'єктив

Знай.ua писав, "Потап не годує", - схудла Настя Каменських вразила фігурою в крихітному бікіні. Вона кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці