Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес разом з коханою зараз знаходяться на відпочинку на Балі. І радують фанатів звідти яскравими фотографіями.

Зараз він вирішив поділитися дивацтвами, які на острові зовсім не є дивними. Перша з них стосується туалетного паперу. Вона одношарова, папірусна і перетворюється в руку через високу вологість.

"Продовжимо побутовим, але вийдемо з ванних кімнат)

2. Мурахи та інша живність.
Якщо вдома у мене з'явилися б мурахи, відразу б купував якісь кошти від них, панікував.
Гекони...Мені іноді здається, що вони орендодавці місцеві.
Павучки, жучки і т. д. все здається абсолютно нормальним. Навіть до кажанів куди менше питань, ніж у Києві.

Вийдемо з вілли.
3. Їжа
Їжа тут виключно заточена під сніданки, максимум бранчі. Ні, тут можна і обідати і вечеряти, але чи смачно? Є багато веганських закладів, але я не можу судити про них належним чином.
Великий плюс-м'ясо взагалі не хочеться їсти. Вчора вперше за весь час з'їв бургер і швидше за все в останній раз за відпустку) зате фрукти залітають хвацько!

І останній, поки останній пункт
3. Фото
У головах все ще є поділ на жіноче і чоловіче фото. Точніше вибір локації і пози. А ось на Балі хочеться фоткатися скрізь і не думати про гендерні установки. Ну тому шо красиво, ну?)", — написав Дантес у підписі до публікації.

"🤣 🤣 🤣дуууже цікаві спостереження! 🤗 а фото 🔥 🔥 🔥 красивий квіточку виріс в цьому райському саду! , 😉", "Ще на Балі трошки стаєш Богом ❤️", "Че то вже не дуже то й хочеться на Балі", "Відразу перехотілося на Балі😂 🤟", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram
Коментарі, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Дантес "прикемарив" на пляжі, поки Дорофєєва запалює з чужим чоловіком

Як повідомляв "Знай.ua", до грайливої Наді Дорофєєвої прийшов поліцейський: весь в татуюваннях і з вусами Зіброва

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва грайливо блиснула сідницями в "невидимому" бікіні: "Оголений настрій"