Скандально відома російська блогерка Дар'я Зотєєва, яка отримала популярність під псевдонімом Instasamka, жорстко образила кур'єра своєю поведінкою і викликала обурення в мережі. Користувачі хочуть, щоб її сторінку заблокували.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Mash".

В інтернеті поширився короткий ролик, на якому 20-річна інтернет-зірка хлюпнула в кур'єра вмістом попільнички, коли помітила, що він тримає замовлення рукою без рукавички.

Відомо, що незадовго до цього у своїх соцмережах Зотєєва пообіцяла підписникам, що покарає кур'єрів, якщо не побачить на них засобів індивідуального захисту.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Instasamka, фото Instagram
Instasamka, фото Instagram

"Якщо я плачу гроші, мені повинні за них зробити все в повному обсязі і доставити все в масці і рукавичках і вчасно", — підписала вона одну з Stories в своєму Instagram.

Вчинок блогера з негативом сприйняли в мережі, Союз кур'єрів Росії вважає таку поведінку неприйнятною і вимагає блокування Зотеєвої в сервісах доставки їжі.

Варто також нагадати що ще в березні 2020 року Даша розповіла про проблеми з батьком через високі заробітки. За словами дівчини, вона жила у батька в Тюмені, коли почала займатися блогерством. Тоді реклама в її Instagram коштувала близько 200 рублів (75 гривень), проте вона змогла накопичити грошей, купила квиток на літак, забрала документи зі школи і полетіла. Після цього і почалися проблеми: батько блогерші образився і припинив з нею спілкуватися.

Раніше повідомляли, одіозна блогерка Інстасамка не припинить бути "шл**ою": "Чому мені знову…".

Як повідомляв Знай.uа, слідом за кумиром: двійник скандальної Шуригіної облондинилася, схожість приголомшила публіку.

Знай.uа писав, блогерка-реперка пообіцяла втілити свої погрози в життя - "Мама продовжить тиснути своєю жирною ж*пою".