Українська співачка Ніна Матвієнко покинула Україну разом з донькою та онукою.

Такий висновок можна зробити з публікації Тоні Матвієнко у розділі сторіз на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На короткому відео можна побачити саму Ніну Матвієнко у чорній захисній масці, а також її онуку Уляну. вони стоять біля трапу літака і чекають посадки.

Скріншот Instagram @tonya_matvienko
Скріншот Instagram @tonya_matvienko

Проте. скоріш за все, мова не йде про еміграцію чи втечу в екзиль: Тоня Матвієнко зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном довго рекламували туристичний тур у Єгипет, де вони регулярно даватимуть концерти. Спонсором цієї оказії стала одна з найвідоміших туристичних фірм.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Схоже, Ніну Матвієнко захопили з собою, щоб вона повідпочила на березі моря, насолодилася відсутністю хатніх клопотів і допомагала з доглядом за онукою - спільною донькою Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Дівчинка народилася у 2016 році, її назвали на честь бабусі - Ніною.

Згідно з афішею, розміщеною на сторінці Мірзояна, родина пробуде в Єгипті практично цілий місяць. Зважаючи на складний і повний стресу 2020 рік - таке тривале перебування на морі, навіть з урахуванням того, що подружжя регулярно даватиме концерти, має піти на користь і всіх оздоровити.