Зірка турецького серіалу “Величне століття” Мер'єм Узерлі, зіграла роль Хюррем-султан, стала мамою вдруге. 8 січня 2021 року на світ з'явилася її друга дочка Лілі.

Про це на наступний день після пологів актриса написала в своєму Instagram. Узерлі опублікувала серію зворушливих фото, де на її грудях лежить новонароджене малятко, і повідомила, що дівчинку звуть Лілі Коі. Ім'я нинішнього коханого, який став батьком другої дитини, Мер'єм не розголошує.

“Вчора. 08.01.2021. Моя люба Лілі Коі. Ми з татом раді вітати тебе в нашій родині. Ми такі щасливі, що ти приєдналася до нас. Будь під захистом завжди", - написала у своєму пості виконавиця ролі Хюррем.

Також у Мер'єм є старша дочка-шестирічна Лара. Її батько-турецький бізнесмен Джан Атеш, який, за словами Мер'єм, не бере ніякої участі в її вихованні. З Джаном Узерлі розлучилася ще до народження Лари.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, зірка" чудового століття " Мер'єм Узерлі повернулася до ролі Хюррем, фанати застигли в очікуванні.

Як повідомляв Знай. ua, відчайдушний вчинок Хюррем вразив султана Сулеймана до глибин душі, любов була занадто сильною.

Також Знай. ua писав, що Турецька Роксолана, як Хюррем захопила султана Сулеймана і його рідню в полон.