Щасливе подружжя Потап і Настя Каменських полетіли на відпочинок кудись на екзотичні острови. Своїх шанувальників вони продовжують інтригувати, не вказуючи геолокації. Ймовірно, хочуть зберегти цей райський куточок тільки для них двох-щоб не набігли папараці з камерами.

В Instagram-сторіз Потапа-райський пляж, Пальми, пісочок, безмежне море — все як на найкращих картинках. Парочка вечеряє на одному з пляжних ресторанів зі свічками і шампанським.


Потапу і Насті злегка вдарив в голову хміль, і продюсер вирішив пожартувати над коханою. Він підходить до столика, де вечеряє Настя, і запитує, ніби незнайомець: "Дівчино, можна з вами познайомитися?",- "Можна", - кокетливо відповідає Настя. Потім Потап переводить камеру на тарілку співачки, повну делікатесів, і каже "Ой, ви так багато їсте, йдіть в баню".

Мабуть, у Насті Каменських дійсно все в порядку з почуттям гумору, якщо вона тут же не стала вдовою на добровільній підставі :)

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських під палючим сонцем придумала неймовірний фокус: "Дивіться уважно". Настя порадувала голодних шанувальників незвичайним відео, яке можна порівняти з фокусом ілюзіоніста.

Як повідомляв " Знай.ua", Мішель Андраде звернулася до своїх "с**ок" і потрусила сідницями прямо в об'єктив

Знай.ua писав, " Потап не годує", - схудла Настя Каменських вразила фігурою в крихітному бікіні. Вона кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці