Відома українська телеведуча 1+1 Лідія Таран вирушила на відпочинок разом з усією родиною. І там дізналася, як виглядає локдаун і повна ізоляція.

Лідія Таран вирушила до Туреччини і змогла відчути на собі повний локдаун. Вона розповіла, що на вихідних – в суботу та неділю туристам можна виходити з готелю, але це навіть небажано.

Вона показала, як порожні вулиці виглядають з вікна і чим її годують в готельному номері. Зокрема, похвалилася свіжими фруктами.

"Приїхати в Туреччину, щоб відчути що таке справжній локдаун️ ️ Повний. У суботу та неділю з готелю туристам виходити можна, але краще не треба! В готелі зачинено все і всі. Є лише їжа і вигляд з вікна. Поліція перекриває виїзди з міста, патрулі регулярно прочісують вулиці, місцевим треба сидіти вдома. Це неймовірно - але смороду таки сидять!😉 І ми теж😛 Працює лише мулла, бо в Аллаха немає вихідних", - розповіла ведуча.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Шанувальники відзначили, що зараз багато зірок вирушили на відпочинок, зокрема на Балі, де немає карантину. Крім того, українці висловили слова підтримки Лідії.

" Лідія, отож) Навіти в Туреччині дотримуються якихось, але правил. Що вже казати про інших) а в нас повнісінька анархія, Сомалі 2.0) я вже не кажу про вакцинацію", "Щас багато зірок на Балі там немає Карантин", " як культурно! Висловили свою думку турки, про те хто ввів лохдаун, не на паркані як у нас, у них таблички спеціальні є", " Народ, що в Європі що в азії розчиняється указами уряду - а в нас все не так,щоб не зробили. Всі обгадять і обсміюють . А починати кожному потрібно з себе", "Оце відпочинок", " А що, на лижі можна тільки в будні?",- пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лідія Таран з колегами втілили мрії сотень маленьких українців, зворушливо до сліз.

Як повідомляв Знай.uа, Лідія Таран показала, як виховує дочку, що підросла.

Також Знай.uа писав, що ведуча 1 + 1 Лідія Таран перетворилася на пекучу брюнетку і звернулася до українців.