Співачка Злата Огневич відвідала Єгипет і поділилася фотозвітом про свою подорож. Поки в Україні строгий локдаун, артистка із задоволенням подорожує по світу, вибираючи безпечні маршрути і перевірені Туристичні агентства.

У своєму Instagram співачка опублікувала кадри з міста Луксор. Вона розповіла, що це місто — "неповторне і відносить кудись далеко", а також рекомендувала свого гіда-Ахмеда Моссу.

Судячи з дуже маленької кількості фотографій в профілі, Мосса зареєструвався в Instagram зовсім недавно, і заради самої Злати. Тим цікавіше, що в його профілі є відео, де Огневич запізнилася і танцює для екскурсантів танець живота! Вже такі у них традиції.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

“Луксор- особенный, неповторимый и уносящий куда-то далеко, город! В этот раз с нами был крутой гид @mossa4513 , я Вам его рекомендую! Было незабываемо и очень эмоционально, что для меня важно ☝🏽 До встречи ✌🏽, Африка )) Это совершенно другой Египет и таким он мне нравится гораздо больше 🌴 Мы отдыхали в Марса Алам- городке, который строили итальянцы. Объективно, бухта и пляж отеля @braykaresorts лучшие из всех ближайших локаций, к тому же- территория отеля очень зелёная, ухоженная! Здесь понравится любителям спокойного отдыха, дайверам и просто тем, кому хочется СОЛНЦА 🌞”, — написала Злата Огневич.

Нагадаємо, Злата Огневич вирушила в "цитадель болю", що наводить жах на українців: "Моторошно боюся”

Як повідомляв " Знай.ua", холостячка Злата Огневич вирушила розставляти ніжки в арабських країнах

Знай.ua писав, улюблениця Ляшка заговорила про вагітність і панічні атаки: "Серйозні потрясіння"