У мережі звернули увагу на той факт, що Андрій Данилко, найбільш відомий своїм образом Вєрки Сердючки, неодноразово цілувався з своєю колегою-суддею проєкту "X-Фактор" Настею Каменською.

Відповіді відеозаписи були розміщені на фанатській інстаграм-сторінці, присвяченій висвітленню різних аспектів вітчизняного шоубізу.

На останньому короткому відео можна побачити, що зірки сидять за суддівськими кріслами біля оздобленого різдвяними прикрасами. І в якийсь момент Данилко хапає голову Насті й тричі цілує її, поки та сміється.

"Прекрасний день для поцілунків", — йде мова у підписі до ролика.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Більше світла на ідею адміністрації інстаграм-акаунту проливає попередня публікація з поцілунком Каменських і Данилка. У розміщеному в ній відео можна побачити, що Каменських тягнулася губами до обличчя творця Вєрки Сердючки як мінімум тричі, і один з цих випадків вийшов успішним.

Виявляється, деяким українцям подобається "шиперити" Данилка і Каменських — тобто уявляти між ними стосунки та співпереживати ним.

"Прекрасний день, для того, щоб почати шиперити Данилка і Настю"", — йде мова у підписі до іншого відео.

Нагадаємо, Каменських на всю країну розповіла про їх з Потапом пристрасного кохання:"Падали обидва в ліжко".

Як повідомляв портал Знай.ua, поцілунки Насті Каменських з чарівною подружкою просочилися в мережу: Потап точно був не проти.

Також Знай.ua писав, Каменських пограла язичком, але нарвалася на критику: "Корчить з себе"